(Nederlands) Over MD Jachtbemiddeling

(Nederlands) Dealer van Liberty boten, Escape sloepen & Heech trailers.

De verhuizing van afgelopen voorjaar naar de nieuwe, huidige locatie heeft ervoor gezorgd dat de schepen beter gepresenteerd konden worden (op de wal, in de verkoophaven en in de showroom) waardoor er de afgelopen periode veel schepen van eigenaar zijn gewisseld. Mede daarom is MD Jachtbemiddeling dringend op zoek naar schepen voor de verkoop !
Bemiddeling vanaf 3.5% of € 995,= !

De winterperiode staat weer voor de deur. Wij bieden u graag het volgende: bemiddeling van uw schip in combinatie met stalling. Stalling tot datum verkoop schip ! Wordt uw schip bv 18 december verkocht dan betaalt u stalling tot 18 december. Het najaar en ook de winterperiode wordt een steeds belangrijkere verkoopperiode. Immers, nu kopen, enkele items (laten) verbeteren en in het voorjaar direct varen met uw nieuw schip. Stalling (in totaal 20.000 m2 (!)) vanaf € 2,50 p.mnd / p.m2 !!

In samenwerking met Scheepsmotoren Heech kan MD Jachtbemiddeling alle voorkomende & gewenste werkzaamheden aan uw schip uitvoeren. We beschikken over diverse werkloodsen voor o.a. schilder werkzaamheden, motoren onderhoud, reparatie, refit, hermotorisatie, boeg- & hekschroef inbouw etc. Tevens is er een 40 tons kraan op de haven aanwezig.
Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgave.

In de komende weken krijgen we weer diverse modellen van de Liberty & Escape sloepen in de showroom; bel voor een afspraak zodat we de diverse mogelijkheden & opties uitgebreid kunnen bespreken.

U kunt ons vinden op de volgende adressen:

Osingahuizen 16a te Heeg
(kantoor, walplaatsen & loods)

De Opper 6 te Heeg
(showroom, walplaatsen & 50 ligplaatsen)

U bent van harte welkom !

M: +31 (0) 612150830
E: info@mdjachtbemiddeling.nl